هسته های نوآور مرکز کارنو
|
مشخصات هسته های نوآور مستقر در مرکز کارنو مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل
هسته نوآور یک
هسته اول.pdf
عنوان طرح: استخراج رنگ های طبیعی با استفاده از حلال های یوتکتیک طبیعی و تولید آن به صورت پودر از طریق خشک کن انجمادی
لوگو هسته نوآور
اعضای تیم هسته نوآور
ردیف
|
نام و نام خانوادگی
|
مدرک تحصیلی
|
رشته
|
محل اخذ
|
سمت در تیم
|
1
|
صمد بدبدک
|
دکتری تخصصی
|
مهندسی شیمی
|
|
سرپرست گروه
|
2
|
مهدیه محدث کامرانشاهی
|
کارشناسی ارشد
|
مهندسی شیمی
|
دانشگاه صنعتی سهند
|
عضو
|
|
|
|
|
|
|
هسته نوآور دو
هسته دوم.pdf
عنوان طرح: استفاده از خود خنک کننده ها و عایق بندی در بسته بندی برخی محصولات (بسته بندی فعال)
لوگو هسته نوآور
اعضای تیم هسته نوآور
ردیف
|
نام و نام خانوادگی
|
مدرک تحصیلی
|
رشته
|
محل اخذ
|
سمت در تیم
|
1
|
مریم خوش منظر
|
دکتری تخصصی
|
تکنولوژی مواد غذایی
|
دانشگاه ارومیه
|
سرپرست گروه
|
2
|
رقیه حاتمی
|
دانشجوی دکتری
|
صنایع غذایی
|
دانشگاه آزاد ممقان
|
عضو
|
3
|
مهدیه محدث کامرانشاهی
|
کارشناسی ارشد
|
مهندسی شیمی
|
دانشگاه صنعتی سهند
|
عضو
|
|
|
|
|
|
|
هسته نوآور سوم
هسته سوم.pdf
عنوان طرح: به کارگیری میکروارگانیسمهای GRAS به عنوان پروتئین تک سلولی درمحصولات کیک و کلوچه
لوگو هسته نوآور
اعضای تیم هسته نوآور
ردیف
|
نام و نام خانوادگی
|
مدرک تحصیلی
|
رشته
|
محل اخذ
|
سمت در تیم
|
1
|
رباب سلامی
|
دانشجوی دکتری
|
بیوتکنولوژی کشاورزی
|
دانشگاه شهید بهشتی
|
سرپرست گروه
|
|
مهدیه محدث کامرانشاهی
|
کارشناسی ارشد
|
مهندسی شیمی
|
دانشگاه صنعتی سهند
|
عضو
|
3
|
حسین محمدزاده جلالی
|
کارشناسی ارشد
|
اصلاح نباتات
|
دانشگاه تبریز
|
عضو
|
|
|
|
|
|
|
|
|