رویداد شتاب -استارت آپ- مهرماه 99
 
به اطلاع تمامی دوستان و ایده پردازان گرامی می رساند
نفرات برتر ایده پس از بررسی توسط کمیته داوران به شرح زیر اعلام می گردد:



ایده اول:    استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات تولید گوجه فرنگی
آقای سجاد فتحی زاده


ایده دوم :    استخراج رنگ های طبیعی با استفاده از حلال های یوتکتیک طبیعی و تولید آن بصورت پودر از طریق خشک کن انجمادی          
خانم سمیرا خانجانی

 ایده سوم : استفاده از خود خنک کننده ها یا عایق بندی در برخی از محصولات

خانم ساناز زارع












توجه شما را به گزارش تصویری قسمتی از اختتامیه رویداد جلب می کنیم
















 زمان برگزاری رویداد  روز شنبه مورخه 99/07/12  ساعت 15-17




لینک ورود به جلسه بصورت مهمان 
http://vc.azuast.com/rl0508rpcsmp




لیست ایده های دریافت شده

عنوان ایده 



 ردی 
ف


تولید و بسته بندی کره حیوانی 
 استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات تولید گوجه فرنگی
تولید نوشابه با رنگ طبیعی و خواص درمانی 3
 تولید فزاینده توسط چاپ سه بعدی additive manufacturing یا 4
  تولید گلیکوماکروپپتید از کنسانتره آب پنیر یا آب پنیر شیرین
 5
بیسکویت، ویفر، آبنبات با شکر سرخ و اسانس طبیعی میوه ها 6
تولید ماست سلنیومی 7
چای کیسه ای با منشا گیاهان دارویی 8
بسته بندی زیست تخریب پذیر 9
استفاده از نانورس در بسته بندی 10
تولید بن بن زعفرانی در بسته بندی  11
جایگزینی نبات و عسل با شکر و بسته بندی های خوراکی 12
استفاده از کیو آر کد در بسته بندی مواد غذایی در راستای جذاب کردن و ارائه اطلاعات به مشتریان 13
   استفاده از نانوذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی جهت افزایش طول عمر مواد غذایی بعنوان نگه دارنده                           
14
استفاده از نانوذرات نقره در بسته بندی 15
بسته بندی با اطلاعات کامل از جمله مضرات و اثرات تغذیه ای و طرح های جذاب 16
استفاده از تخم آفتابگردان و تخم کدو برای بسته بندی متفاوت و مقرون به صرفه 17
حذف شکر از محصولات و جایگزین مواد جدید 18
تغییر در فرمولاسیون کیک و بیسکویت 19
بستنی رژیمی با ماست و میوه 20
تولید بستنی غنی شده با روغن امگا3 ماه 21
تغییر در ساختار و طراحی بسته بندی جذاب و مورد جلب توجه 22
بسته بندی هوشمند 23
کندو عسل سالم و هوشمند 24
استفاده از بیوپلیمرهای تجدیدپذیر در صنعت بسته بندی مواد غذایی 25
استفاده از خوئ خنک کننده ها یا عایق بندی در برخی از محصولات 26
استفاده از نانو کامپوزیت ها نقره برای بسته بندی مواد غذایی و ارائه طرح جدید برای بسته بندی 27
                          استخراج رنگ های طبیعی با استفاده از حلال های یوتکتیک طبیعی و تولید آن بصورت پودر از طریق خشک کن انجمادی           28
مربا و شربت گلپر، مربای پوست پرتقال 29
تولید دسرها با تاکید بر ژله های مفید و مورد مصرف برای بیماران دیابتی 30
نوشیدنی سرد دارای خاصیت درمانی برای افراد دارای ناراحتی معده 31
استفاده از نانو ذرات ام ام تی جهت افزایش زمان ماندگاری 32
فراوری بذردانه سویا، نخودچیو سایر آنها و تولید طعم های لیمویی فلفلی یا شور 33
تولید سه محصول شیره انگور و سرکه طبیعی و ترکیب شیره انگور با کنجد یا گردو 34
تولید قرص و اسمارتیز سالم حاوی مخلوط نخود و کشمش یا مخلوط خرما و گردو با روکش رنگی 35
 بسته بندی با درج اطلاعات مکتوب و صریح و بی واسطه 36
تولید اسلایس لیمو ترش خشک شده برای مصارف رژیم و کمک به هضم غذا 37
تولید زنجبیل با شکل مکعبی و اضافه کردن افزودنی به آن جهت جلوگیری از بروز سرطان 38
پاستیل عسلی مخلوط میوه ای ترش و شیرین 39
کیک اسفنجی و ژله میوه ای با روکش شکلاتی 40
نوشیدنی ملی 41

لازم بذکر است تعدادی از ایده ها بدلیل رعایت نکردن فرمت ارسالی مورد داوری قرار نگرفتند











ایده های برتری که توسط کمیته داوران بعنوان ایده های برتر انتخاب گردیدند

 مقطع



 دانشگاه



 عنوان ایده



 ردیف



 کارشناسی ارشد  صنعتی سهند  استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات تولید گوجه فرنگی
 دکتری  علوم پزشکی تبریز  تولید گلیکوماکروپپتید از کنسانتره آب پنیر یا آب پنیر شیرین 2
 کارشناسی ارشد  صنعتی سهند  تولید ماست سلنیومی 3
 کارشناسی  دانشگاه فنی الزهرا تولید بن بن زعفرانی ارگانیک  4
 کارشناسی ارشد  صنعتی سهند استفاده از نانوذرات نقره در بسته بندی جهت افزایش طول عمر مواد غذایی بعنوان نگه دارنده 
 کارشناسی  شیرین عسل  حذف شکر از محصولات و جایگزینی مواد جدید  6
 کارشناسی ارشد  صنعتی سهند  بستنی رژیمی با ماست و میوه  7
 کارشناسی  شهید مدنی  کندو عسل هوشمند و سالم 8
کارشناسی   مراغه استفاده از خود خنک کننده ها یا عایق بندی در برخی از محصولات  9
 کارشناسی بناب  استفاده از نانوکامپوزیتها نقره برای بسته بندی مواد غذایی   10
 دکتری  صنعتی سهند استخراج رنگ های طبیعی با استفاده از حلال های یوتکتیک طبیعی و تولبد آن بصورت پودر از طریق خشک کن انجمادی  11
 دکتری  مرکز رشد بیوتکنولوژی  تولید دسرها با تاکید بر ژله های مفید و مورد مصرف برای بیماران دیابتی 12
 دکتری  مرکز رشد بیوتکنولوژی  نوشیدنی سرد دارای خاصیت درمانی برای افراد دارای ناراحتی معده 13







از صاحبان ایده های منتخب دعوت می شود تا جهت ارائه طرح خود در روز اختتامیه اسلایدهای خود جهت ارائه در مدت زمان 10
دقیقه و در چارچوب عناوین زیر تنظیم نمایند.

یک - مشخصات شرکت کننده
دو - عنوان ایده
سه - اهمیت ایده
چهار - وضعیت بازار و مشتریان محصول ایده
پنج - ارزیابی اقتصادی ایده (برآورد اقتصادی .و قیمت محصول تمام شده
شش - برنامه ریزی زمان بندی اجرای تولید محصول 














 کمیته برگزاری
 
 
  دکتر هدا جعفری زاده                                                                                        رئیس کمیته برگزاری
 
مهندس صابر آتش نظرلو                                                                                                دبیر اجرائی 

مهندس فرهاد اسلامی                                                                                                 روابط عمومی
 
مهندس لیدا رحیمی                                                                                                        عضو کمیته

مهندس شهلا کریم زاده                                                                                                   عضو کمیته

 مهندس داوود یلدوغی                                                                                                    عضو کمیته

مهندس اسراء طریقیان
                                                                                                  عضو کمیته
  
مهندس رقیه حاتمی                                                                                                      عضو کمیته



شورای مشورتی


    
 دکتر محمد حسین موسی زاده                                                                               مدیر کل دفتر پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی
  
مهندس یونس ژائله                                                                                                                     رئیس هیئت مدیره هلدینگ شیرین عسل

 دکتر فرزان قالیچی                                                                                    رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

مهندس محمد علی برهانی زاد                                                                                                                  مدیر عامل هلدینگ شیرین عسل
             
دکتر نریمان یوزباشی                                                                  معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی
    




داورهای رویداد


دکتر هدا جعفری زاده                                                       سرپرست مرکز علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل

دکتر نویده انرجان                                                                                                             عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد تبریز 
    
دکتر صدیف آزادمرد                                                                                                                 عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز
  
 دکتر علی برادر خوش فطرت                                                                                                    عضو هیئت علمی دانشگاه سهند

دکتر صمد بدبدک                                                                                                                      عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز

دکتر مریم خوش منظر                                                                                                                 مدرس مراکز علمی کاربردی

دکتر محمود صوتی                                                                                                                   عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز

                                                                                                                                                                   دکتر امید احمدی 

                                                                                                                                                                   دکتر زهرا سیار 

   
 مهندس رقیه حاتمی                                                                                                                  مدرس مراکز علمی کاربردی 

مهندس آمنه حسین زاده                                                                                معاونت کنترل و تضمین کیفیت هلدینگ شیرین عسل

مهندس علیرضا بنائی                                                                                              مدیر کارخانه فرآوری هلدینگ شیرین عسل

 مهندس حسن محرم پور                                                                                               مدیر تحقیق و توسعه هلدینگ شیرین عسل
    







منتور ها

دکتر صمد بدبدک                                                                                          عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز
دکتر مریم خوش منظر                                                                                          مدرس مراکز علمی کاربردی 
دکتر مهدی قره خانی                                                                                         عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز
دکتر محمود صوتی                                                                                         عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز
دکتر محمدرضا کوششی                                                                                        مدرس مراکز علمی کاربردی
مهندس سیدامیر سید مسلمی                                                                                      مدرس مراکز علمی کاربردی
مهندس داوود یلدوغی                                                                                            مدرس مراکز علمی کاربردی
مهندس مجید کریم زاده                                                                                          مدرس مراکز علمی کاربردی
مهندس مهدی خضرلو                                                                                            مدرس مراکز علمی کاربردی
مهندس اسراء طریقیان                                                                                            مدرس مراکز علمی کاربردی





 


     




 
© 2012 ShirinAsal.com - Designed by: ShirinAsal IT Center. All Right Reserved.